Povestea Noastră

 

Proiectul Conscious Beauty se naște din pasiunea față de îngrijirea corporală conștientă pe bază de produse realizate din ingrediente de origine naturală. Preparăm și folosim de ani rețete, unele simple altele mai complexe de produse cosmetice realizate din ingrediente naturale care să respecte atât trupurile noastre cât și mediul înconjurător.

 

Numeroasele chimicalele găsite în unele produse din comerț pe care le folosim ne pun în pericol viața în fiecare zi, de aceea considerăm că dobândirea cunoștiințelor și însușirea conștientă a schimbării sunt pașii primordiali în adoptarea unui stil de viață conștient și sănătos, în armonie cu noi înșine și cu mediul înconjurător.

 

Conscious Beauty Ro

 

Misiunea Noastră


Misiunea noastră este împărtășirea informațiilor acumulate pe parcursul anilor de studiu, astfel încât persoanele care iubesc acest stil de viață și ne urmăresc activitatea să poată să își creeze singure, în confortul propriilor case, produse sănătoase pentru întreaga familie.

 


Adăugăm valoare prin încurajarea creării produselor de îngrijire corporală din ingrediente de origine naturală, în confortul propriei case.


În esență, suntem o comunitate de oameni pasionați de creativitate și de a face rai din ceea ce avem!
De aceea, împreună, avem misiunea de a încuraja oamenii să își creeze produse valoroase, care să le aducă reale beneficii, personalizându-le după bunul lor plac.

 

Iar pentru că procesul de învățare este unul continuu, vă învităm să ne împărtășiți din cunoștințele voastre, astfel să creăm un mediu în care echilibrăm energia.

 

Conscious Beauty RO

 

Tutoriale


Credem în contribuția noastră la o lume mai bună prin împărtășirea cunoștințelor din domeniul produselor de îngrijire corporală diy.

 

Prin tutorialele filmate cu mult drag pentru voi și postate pe canalul nostru de YouTube, ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane să învețe să își creeze singuri propriile produse de îngrijire corporală și să le personalizeze în funcție de nevoi.

 

Vă invităm cu multă iubire în comunitatea noastră abonându-vă la canalul de YouTube:

 

Conscious Beauty RO

 

 

Haide să ne conectăm pe rețelele de socializare!